Sicce Syncra SDC opvoerpompen.

Sicce is een Italiaanse fabrikant die al vele jaren producten voor de zoetwater- en zeeaquaria. Nieuw zijn de Sicce Syncra SDC opvoerpompen.

Sicce Syncra SDC

Nieuwste opvoerpompen van Sicce.

Met de nieuwe serie Sicce Syncra SDC opvoerpompen heeft Sicce een 3 tal 24 Volt opvoerpompen in zijn assortiment opgenomen. De pompen zijn te regelen met de meegeleverde controller, maar u kunt de pomp ook bedienen met uw mobiele telefoon door de gratis CONTRALL APP te downloaden. Met deze pomp hebt u de beschikking over een vrij te programmeren pomp die zowel in droge als in natte opstelling is te gebruiken.

Sicce Syncra SDC App (2)

De belangrijkste kenmerken van de Sicce Syncra SDC opvoerpompen..

De pompen zijn standaard voorzien van 5 vooraf ingestelde modi. Deze zijn echter aan te passen aan de eisen die u stelt aan de opvoer van water.

Wanneer u er voor kiest om de gratis CONTRALL APP te downloaden en te gaan gebruiken hebt u onder andere het voordeel dat er een waarschuwing op uw App verschijnt wanneer de rotor blokkeert, of de pomp droog loopt en wanneer de App signaal verliest met de pomp. Dit zorgt er voor dat u meteen op de hoogte wordt gebracht wanneer er problemen zouden optreden.

Met de App kunt u meerdere pompen tegelijkertijd bedienen en monitoren. Hierdoor is het mogelijk om meerdere opvoerpompen of stromingspompen Xstream SDC van Sicce in verschillende aquaria te bedienen met de App.

De Syncra SDC opvoerpompen zijn in drie uitvoeringen te krijgen. De SDC 6.0 , 7.0 en 9.0. Wij hebben ze alle drie in ons assortiment opgenomen. Wij zijn van mening dat de 24 Volt pompen een aanvulling zijn op het assortiment. Dit heeft ook alles te maken met veiligheid. Laagspanning is nu eenmaal veiliger. Ook de lagere bedrijfstemperatuur van de SDC pompen is een voordeel.

Voor specifieke eigenschappen en technische specificaties kunt u kijken op onze pagina opvoerpompen.

Deel dit op:

Geef een reactie