Over ons.

Vivaria Tech is een webshop voor aquaria-, terraria- en vijver artikelen. Verder ontwikkelen wij diverse producten in eigen beheer. Binnenkort komen wij met een serie van CO2 reactors.

Wanneer je alleen maar doet wat je altijd al deed, krijg je dat wat je altijd al kreeg“.

Het bovenstaande motto betekent dat het goed is om een brede horizon te houden en open te staan voor nieuwe technieken en denkbeelden waarmee u verder komt.

Alles wat u nodig heeft voor uw aquarium of terrarium kunt u hier vinden in de Vivaria Tech webwinkel. Wij hebben een uitgebreide webwinkel, waarin u heel veel producten kunt kopen. Verder hebben wij een blog waarop wij onder andere onze nieuwe producten zullen promoten. en nieuwe ontwikkelingen en technieken in de aquarium- en terrarium wereld.

Bij Vivaria Tech hebben wij het klimaat hoog in het vaandel staan. Wij vinden dat we duurzaam en verantwoord met de aarde om moeten gaan. Een van onze speerpunten is het gebruiken van een duurzame verpakking. In al onze pakketjes die wij versturen, gebruiken we papier uit de versnipperraar als verpakkingsmateriaal. Natuurlijk hergebruiken wij ook de verpakkingsmaterialen die in de pakketten afkomstig van de groothandel worden gebruikt.

Verder zijn we ook actief op social media. Like Vivaria Tech op Facebook en blijf op de hoogte van de nieuwste producten en ontwikkelingen op aquarium- en terrarium gebied.

Deel dit op: