Vivaria Tech KR 1.0

Kalk reactors

 | 

Vivaria Tech

<< Vorige


Vivaria Tech KR 1.0


voor aquaria tot 600 liter

Artikelcode: VT100198Vivaria Tech  KR 1.0
Vivaria Tech kalkreactor KR 1.0

Een kalkreactor voor bakken tot 600 Liter.

Kenmerken:

Voorzien van een Aquabee 1000 (10 Watt) pomp. Deze pomp is in staat om 1000 Liter per uur aan water te verpompen. De pomp is eenvoudig af te koppelen, wanneer deze bijvoorbeeld moet worden ontkalkt.
De pomp is zelfaanzuigend gemaakt voor deze kalkreactor. De pomp zorgt voor de interne circulatie, maar verzorgt ook de aanvoer van vers water uit de sump of het aquarium. U hebt dus geen doseerpomp nodig voor deze reactor. 

Omdat onze reactor is voorzien van een neutralisatiebuis waarin de pH omhoog wordt gebracht voordat het in uw aquarium of sump loopt, kan de pH in de reactorbuis lager worden ingesteld zonder dat uw aquariumwater te zuur wordt. Dit heeft als voordeel dat de reactorvulling beter oplost in de reactorbuis. Het rendement is hierdoor hoger dan bij een reactor zonder neutralisatiebuis.

De reactor kan door de muurplaat met enkel 2 ophangpunten worden opgehangen. De reactor kan zowel intern als extern worden gebruikt.

Technische specificaties:

muurplaat 170x220mm (voor een praktische bevestiging aan verticale muur of kastwand).
totale hoogte 650mm (incl. de ontluchtingen aan de bovenzijde).
doorsnede reactor buis Ø90mm. Lengte reactorbuis 510mm.
doorsnede neutralisatiebuis Ø 40mm. Lengte neutralisatiebuis 510mm.
standaard voorzien van 2 ontluchtingen tbv reactor- en neutralisatiebuis.
standaard voorzien van aansluiting tbv pH elektrode.
standaard voorzien van bellenteller.

De Vivaria Tech kalkreactor KR 1.0 staat garant voor jarenlang probleemloos gebruik en is gemaakt van topkwaliteit materialen. De reactor is solide en stevig gebouwd en is gemakkelijk in onderhoud. De reactor wordt volledig met de hand gemaakt.

Wanneer u een reactor zoekt, en u kunt niet de juiste reactor vinden voor uw aquarium, dan is Vivaria Tech de juiste partij voor u. Wij maken afschuimers, kalkreactors, CO2 reactors, wervelbedfilters e.d. op bestelling en naar uw specifieke wensen en eisen. Neem contact met ons op en wij kunnen in overleg met u bepalen wat er mogelijk is.

Voor meer informatie over de Vivaria Tech kalkreacotor KR 1.0  klik hier

Euro 448.14

Aantal   Andere kopers van dit artikel kochten ook: