Hydor wavemaker 4

Stromingspompen

 | 

Hydor

<< Vorige - Volgende >>


Hydor wavemaker 4


Besturingssysteem voor max. 4 x 12V pompen

Artikelcode: HR-310667Hydor wavemaker 4
KORALIA WAVEMAKER 4 is het nieuwe pompbesturingssysteem, het resultaat van onderzoek in de Hydor laboratoria op het gebied van de beweging van water in rifaquaria.
KORALIA WAVEMAKER 4 garandeert grote flexibiliteit dankzij de mogelijkheid om tot 4 Koralia 12V pompen (ook verschillende modellen) aan te sluiten die onafhankelijk van elkaar kunnen werken en in het aquarium effecten van golven, eb en vloed en stromen kunnen nabootsen die voorhanden zijn in een echte zeeomgeving. 
De 4 vooringestelde programma’s (gesynchroniseerd, op volgorde, afwisselend en gecombineerd) kunnen op hun beurt aangepast worden al naargelang de eisen van de SPS/LPS koralen en het minimum en maximum vermogen dat voor elke pomp ingesteld is. Dankzij het LCD scherm van 2,5" heeft de aquariumliefhebber de mogelijkheid om het gekozen programma, de werking van de pompen en de snelheid ervan altijd onder ogen te hebben. Behalve de vier hoofdprogramma’s heeft de WAVEMAKER 4 ook twee extra functies: de Fish-Food functie en de Nachtfunctie. 
KORALIA WAVEMAKER 4 is geschikt voor alle KORALIA 12V modellen (Nano-8).

Euro 456.00

Aantal   Andere kopers van dit artikel kochten ook: