Hydor wavemaker 2

Stromingspompen

 | 

Hydor

<< Vorige - Volgende >>


Hydor wavemaker 2


Besturingssysteem voor max. 2 x 12V pompen

Artikelcode: HR-310666Hydor wavemaker 2
KORALIA WAVEMAKER 2 is een product van geavanceerde technologie, het resultaat van onderzoek in de Hydor laboratoria op het gebied van de beweging van water in rifaquaria.
KORALIA WAVEMAKER 2 is een elektronische besturing die ontwikkeld is om één of meer Koralia 12V pompen te besturen en waarmee het mogelijk is om eb en vloed, golven en stromen die in een echte zeeomgeving voorhanden zijn in het aquarium te simuleren.
De KORALIA WAVEMAKER 2, die geruisloos, nauwkeurig, veilig en gebruiksvriendelijk is, maakt het mogelijk om een uitgebreide reeks functies te gebruiken (afwisselende of synchrone stroom van de pompen, foodfunctie en nachtfunctie) die op basis van het evenwicht in het aquarium geregeld kunnen worden en waardoor het welzijn in het aquarium op een continue en duurzame wijze gewaarborgd kan worden. 

*Alleen de tweede generatie van de WAVEMAKER 2 is geschikt voor de KORALIA 5-6-7-8 12V pompen. De modellen die geschikt zijn, zijn herkenbaar aan een gele stip op de buitenverpakking en een herkenningsstrook op de binnenverpakking van de WAVEMAKER. 
Euro 299.00

Aantal   Andere kopers van dit artikel kochten ook: