Profilux Aquarium Controllers.

Vivaria Tech heeft vanaf heden de Profilux Aquarium Controllers van GHL in het assortiment opgenomen.

We hebben de Profilux Mini Wifi, de Profilux 3 in twee uitvoeringen en de Profilux 4 in twee uitvoeringen in de webshop opgenomen.

Profilux Mini wifi.

Met de Profilux Mini Wifi kunt u de temperatuur van uw aquarium of terrarium meten. Daarnaast kunt u de temperatuur regelen en kunt u de pH van het water meten. Verder kunt u nog dimbare en niet dimbare

verlichting regelen en kunt u pompen geschikt voor variabele snelheden regelen. U kunt altijd en overal ter wereld contact maken met uw controller via smartphone of pc dankzij gratis te downloaden software en App.

Profilux 3.1.

Profillux 3.1 T

De Profilux 3.1 is in twee uitvoeringen te krijgen. Met de Profilux 3.1T kunt u de verlichting regelen, niveau sensors gebruiken voor bijvoorbeeld automatische aanvulling van het waterpeil. Daarnaast kunt u ook de geleidbaarheid, redox, zuurstof gehalte relatieve vochtigheid en temperatuur meten.

Met de Profilux 3.1T eX kunt u ook al deze dingen doen, maar daarnaast nog vele extra mogelijkheden.

U kunt altijd en overal ter wereld contact maken met uw controller via smartphone of pc. Dankzij de gratis te downloaden software en App van GHL.

Profilux 4.

Ook voor de Profilux 4 geldt dat deze in twee uitvoeringen te krijgen is. De Profilux 4 is een controller waarmee u alle taken die nodig zijn om uw aquarium of terrarium te managen kunt uitvoeren.

Daarbij kunt u denken aan het regelen van de verlichting, meten van water parameters, niveau regeling in het aquarium en bijvoorbeeld het regelen van variabele pompen.

Ook is de Profilux 4 voorzien van aansluiten voor elektroden zodat u onder andere geleidbaarheid, temperatuur, pH en redox kunt meten.

U hebt ook nog de beschikking over aansluitingen voor niveau sensoren, stromingssensoren, lekkagesensoren en 1-10V interfaces aanwezig. U kunt altijd en overal ter wereld contact maken met uw controller via smartphone of pc dankzij gratis te downloaden software en App.

De Profilux 4e heeft wat minder functies dan de Profilux 4, maar is dan ook goedkoper in aanschaf. Belangrijk is gewoon dat u een controller uitzoekt waarmee u voldoende mogelijkheden hebt om alles te kunnen doen wat u belangrijk vindt.

Verder hebben de Profilux 3 en 4 controllers de mogelijkheid om functies toe te voegen door middel van uitbreidingskaarten. Deze kunt u aan de achterzijde in de daarvoor bedoelde slots steken. Ook de sensoren en elektroden die hierbij horen hebben wij in onze webshop opgenomen.

Wanneer u alle functies van uw controller in gebruik hebt en geen mogelijkheden meer hebt voor uitbreiding van uw functies, denk dan eens aan de Expansion Box 2.

Met deze box op uw Profilux 3 of 4 hebt u weer extra mogelijkheden met uw controller.

Conclusie:

Met de Producten van GHL Profilux hebt u de beschikking over talloze toepassingen in uw aquarium of terrarium. Denk aan het regelen van de verlichting, pompen, koeling, verwarming, het meten van verschillende parameters van het water en het bewaken van het waterniveau in het aquarium en eventueel automatisch aanvullen van verdampt water.

Kwaliteit uit Duitsland waarbij gekeken is naar wat de aquarium en terrarium liefhebber nodig heeft. U kunt de verzorging van de dieren en planten automatiseren en monitoren. Waar u zich ook bevind, u kunt over ter wereld contact krijgen met uw controller via pc en/of smartphone. Dit dankzij de gratis te downloaden software en App van GHL.

Voor alle producten van GHL kunt u terecht op onze website.

Eén antwoord op “Profilux Aquarium Controllers.”

Geef een reactie