Maxspect Ethereal.

maxspect-ethereal-module

De Maxspect Ethereal onderscheidt zich door elegant en minimalistisch ontwerp. Het armatuur bestaat uit een mooi afgewerkte aluminium behuizing. Het armatuur kan aan het aquarium worden bevestigd met de meegeleverde montage arm. Optioneel is de Maxspect Ethereal ophang set bestaande uit stalen kabels en montage materiaal. Met deze set is het mogelijk om het armatuur boven de bak te hangen.

Koeling

Dit armatuur heeft zowel een passieve als actieve koeling. De passieve koeling is de aluminium kast die door zijn vormgeving heel veel warmte afstaat aan de atmosfeer er omheen. Hierdoor kunnen de LED’s branden zonder over verhit te raken. Mocht er omdat er onvoorziene omstandigheden plaats vinden zoals warme zomerdagen toch te veel warmte in het armatuur komen, dan is er de ventilator die het armatuur actief kan koelen. Deze slaat alleen aan wanneer het echt nodig is.

Actieve koeling

Geïntegreerde controller ICV6.

Maxspect heeft een controller ontwikkeld waarmee de gebruiker zijn producten van Maxspect kan regelen met een app. Niet alleen de Ethereal LED armaturen, maar ook de Turbine Duo pompen en Gyre pompen van Maxspect.

IVC6 – app.

Door de boven genoemde app te downloaden kunt u via uw tablet of smartphone uw Ethereal armatuur programmeren. De app wordt standaard geleverd met 4 vooraf ingestelde programma’s. U kunt voor 1 van deze vier kiezen of zelf een instelling programmeren. U ziet meteen wat de Ethereal met uw instellingen doet, en ziet meteen de kleur van het licht veranderen wanneer uw instellingen veranderd.

Voor aanvullende informatie kijk op onze webshop. U kunt ook kijken op Maxspect.

Deel dit op:

Geef een reactie