Jecod stromingspompen.

Vandaag hebben we een aantal Jecod stromingspompen op onze webshop gezet.

Een goed stroming in het aquarium is ontzettend belangrijk. Vooral in zeewater bakken. Het is echter ook één van de grootste uitdagingen. Vaak hebben we te maken met dode hoeken in het aquarium waar detritus zich op gaat hopen en zorgt voor een extra belasting van het systeem.

Extra belasting met afvalstoffen veroorzaakt een scala aan problemen:

  • Koralen willen niet meer groeien,.
  • Algen zien hun kans en ontwikkelen zich tot een plaag.
Jecod SOW maatvoering

Jecod heeft de laatste jaren een breed assortiment aan pompen op de markt gebracht, waaronder een groot aantal stromingspompen of ook wel wavemakers genoemd.

Om een goede stroming te realiseren moet u niet alleen aan de hoeveelheid te verplaatsen water per uur denken, maar ook of de pomp een compacte rechte straal of bijvoorbeeld een wijde stroomstraal heeft. Met de techniek van vandaag kunnen we pompen zo instellen dat ze een wisselend stromingspatroon leveren. Hierdoor wordt de natuurlijk situatie nagebootst en zult u zien dat uw bewoners ook hun natuurlijke gedrag zullen laten zien.

Voor de mensen die graag hun pompen via wifi willen instellen, ook dit is mogelijk. Kijk nu op onze pagina met stromingspompen en kijk wat er te koop is.

Geef een reactie