Giesemann Razor T-5 lichtmodule.

We hebben de Giesemann Razor T-5 lichtmodule van Giesemann op de webshop gezet. Deze armaturen onderscheiden zich van de rest door hun eenvoud en betaalbaarheid.

U kunt ze vaak kwijt in bestaande lichtkappen, omdat de Razor armaturen compact zijn uitgevoerd.

Waterdicht tot IP 65.

Giesemann Razor T-5 lichtmodule bestaat uit een zilverkleurig geanodiseerd aluminium profiel uit één stuk. De hele technologie, inclusief de elektronische ballast, wordt daarom beschermd. Het hoogwaardige geanodiseerde oppervlak zorgt voor een optimale lichtreflectie en is zelfs bestand tegen agressief zout water. Alle stopcontacten en afdichtingen zijn ook waterdicht en voorzien van extra neopreen afdichtingen.

Hoogwaardige technologie.

Het elektronisch voorschakelapparaat heeft het een temperatuur gestuurde uitschakeling bij oververhitting of defecte T-5 lampen. De ingebouwde elektronische HF-VSA’s zorgen ook voor een flikkervrije werking met een onmiddellijke start.

Hoog lichtrendement.

RAZOR T-5 modules zijn de ideale manier om veel licht te genereren in een kleine ruimte. Daarom is de RAZOR-lichtmodule altijd uitgerust met geavanceerde en krachtige T-5-technologie. Deze T-5 fluorescentielampen zijn tot 30% effectiever dan conventionele 26 mm buizen.

Samen met de RAZOR-lichtmodule worden speciale hoogglansreflectoren geleverd, die de lichtsterkte van de fluorescentielampen bijna verdubbelen. Deze reflectoren kunt u naar wens instellen. De stralingshoek kunt u aanpassen waardoor een individuele verlichting van het oppervlak mogelijk wordt.

Standaard of dimbaar.

Alle lichtmodules zijn ook verkrijgbaar in een versie voor extern dimmen. (Dit is dus met een controller die TL kan dimmen. Deze valt buiten de levering.)

Alle lampen hebben een 150 cm lang snoer met een Schuko-stekker. De kabelinvoer zit altijd aan de zijkant van het profiel om tijdens de installatie zoveel mogelijk ruimte te besparen.

Klik hier voor meer informatie.

Geef een reactie