Giesemann PULZAR LED verlichting

Wanneer er niet veel ruimte beschikbaar is voor een LED verlichting omdat u er voor kiest om de verlichting in een dichte lichtkap toe te passen, dan is Giesemann PULZAR LED misschien iets voor u.

Giesemann is een Duits bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in het maken van aquarium producten. Ook in de verlichting is Giesemann een belangrijke speler.

Technische specificaties:

Constructie

Giesemann PULZAR LED

De pulzar modules zijn ontworpen met een compact aluminium armatuur profiel. Dit heeft meerdere voordelen:

  • Een sterke, stijve constructie waardoor de LED balken niet door buigen.
  • Het armatuur profiel heeft een groot oppervlak, wat gunstig is voor de koeling van de led’s.
  • Er is daarom geen actieve koeling nodig door bijvoorbeeld ventilatoren.
  • de profielen zijn geanodiseerd. Dit is een hoogwaardige afwerking waardoor de armaturen zelfs beschermd zijn tegen het agressieve zeewater

Elke Pulzar module is voorzien van een acrylaat spatscherm. Hierdoor worden de led’s beschermd tegen vocht en corrosie. Acrylaat wordt in de volksmond vaak plexiglas genoemd en is helderder dan glas.

Giesemann PULZAR LED

Lichtopbrengst.

De Giesemann PULZAR-LED-module is zowel in een standaardversie als in de dimbare high-performance versie HO (high-output) verkrijgbaar. Naast de tot 50% hogere lichtopbrengst biedt de HO-versie ook de mogelijkheid om het licht te dimmen en de lichtkleur naar wens aan te passen.

Bovendien worden de nieuwe keramische LED’s van CREE gebruikt in de PULZAR HO. Deze bieden u compromisloze prestaties en betrouwbaarheid. Deze nieuwe generatie LED’s biedt lichthoeveelheden tot 140 lumen per watt in het witte lichtbereik, dat is ongeveer 15 keer zoveel als een gloeilamp!

Voor de verkoop pagina van de PULZAR module klik hier.

U kunt ook kijken op de pagina van Giesemann.

Geef een reactie