Algemene handels- en verkoop voorwaarden  -  disclaimer

Nieuw in het assortiment is onze Vivaria Tech afschuimer 1.0. Een afschuimer voor bakken tot 600 Liter.

 

Deze afschuimer is net als andere Vivaria Tech apparaten gemaakt van kwaliteits materialen die de waterkwaliteit niet nadelig kunnen beinvloeden. De afschuimer is volledig met de hand gemaakt en wordt op bestelling geleverd. Wanneer u op zoek bent naar een afschuimer maar u kunt niet de afschuimer vinden die u wenst, dan is Vivaria Tech het juiste bedrijf voor u. Naast de afschuimer type 1.0 maken wij ook afschuimers in afwijkende uitvoeringen. Wij kunnen in overleg met u bepalen waar uw afschuimer aan moet voldoen en maken vervolgens uw ideale afschuimer. Wilt u meer informatie? Stuur ons even een email met uw contactgegevens en wij nemen contact met u op om een en ander door te spreken.

 

Kenmerken:

• Voorzien van een Aquabee 2000/1 (33 Watt) pomp voorzien van een venturie en een speciaal naaldrad.

• Deze pomp is in staat om 2000 Liter per uur aan water en lucht te verpompen.

• De pomp is eenvoudig af te koppelen zonder de afschuimer te demonteren, wanneer deze bijvoorbeeld moet worden ontkalkt.

• Voorzien van lucht demper op lucht aanvoer.

• Regelbare invoer van water en lucht, zodat er voor iedere situatie een ideale instelling kan worden bereikt.

Technische specificaties:

•bodemplaat 180 x 330 mm.

•totale hoogte 630 mm (incl. de 30 mm nodig om de beker te verwijderen).

•doorsnede buis Ø 125 mm

•doorsnede uitloop Ø 32 mm

•Waterhoogte in de sump: ideaal is een hoogte tussen de 20 en 25 cm. De afschuimer werkt echter ook bij andere water hoogten.

Stijg buis: waterhoogte in de afschuimer variabel in te stellen door middel van een verstelbare stijg buis. Hiermee kan de juiste instelling voor iedere specifieke situatie worden bereikt.

 

 

Het hart van de afschuimer is de AquaBee 2000/1 pomp. Deze pomp is voorzien van een venturie en een speciaal naald rad  waardoor de luchtbellen kapot worden geslagen.

 

Het resultaat: zeer fijne luchtbellen waarmee veel zweef vuil kan worden weg gevangen.

De lucht wordt aangezogen door een venturie. Samen met de regelbare hoeveelheid lucht, bent u in staat om het ideale mengsel van water en lucht in te stellen voor uw toepassing.

De hoeveelheid lucht die de pomp aanzuigt is regelbaar met een kraantje op de demper. Samen met de regelbare hoeveelheid water, bent u in staat om het ideale mengsel van lucht en water in te stellen voor uw toepassing.

afschuimer.mp4

Klik op de foto hiernaast voor een filmpje van de afschuimer in zijn testfase.

Voorfilters.
CO2 reactors.
Biologische filters .
Kalkreactor.
Kalkreactor KR 1.0.
contact.