Algemene handels- en verkoop voorwaarden  -  disclaimer

De Vivaria Tech kalk reactor KR 1.0 staat garant voor jarenlang probleemloos gebruik en is gemaakt van topkwaliteit materialen. De reactor is solide en stevig gebouwd en is gemakkelijk in onderhoud. De reactor wordt volledig met de hand gemaakt.

 

Wanneer u een reactor zoekt, en u kunt niet de juiste reactor vinden voor uw aquarium, dan is Vivaria Tech de juiste partij voor u. Wij maken afschuimers, kalk reactors, CO2 reactors, wervelbed filters e.d. op bestelling en naar uw specifieke wensen en eisen. Neem contact met ons op via info@vivariatech.nl en wij kunnen in overleg met u bepalen wat er mogelijk is.

 

 

Technische specificaties:

 

muurplaat 170 x 220 mm (voor een praktische bevestiging aan verticale muur of kastwand).

totale hoogte 650 mm (incl. de ontluchtingen aan de bovenzijde).

doorsnede reactor buis Ø90 mm. Lengte reactor buis 510 mm.

doorsnede neutralisatie buis Ø 40 mm. Lengte neutralisatie buis 510 mm.

standaard voorzien van 2 ontluchtingen tbv reactor- en neutralisatie buis.

standaard voorzien van aansluiting tbv pH elektrode.

standaard voorzien van bellen teller.

 

Een kalk reactor voor bakken tot 600 Liter.

 

Voorzien van een Aquabee 1000 (10 Watt) pomp. Deze pomp is in staat om 1000 Liter per uur aan water te verpompen. De pomp is eenvoudig af te koppelen, wanneer deze bijvoorbeeld moet worden ontkalkt.

De pomp is zelfaanzuigend gemaakt voor deze kalk reactor. De pomp zorgt voor de interne circulatie, maar verzorgt ook de aanvoer van vers water uit de sump of het aquarium. U hebt dus geen doseer pomp nodig voor deze reactor.

 

De reactor is standaard uitgevoerd met een bellen teller. Hierdoor kunt u het aantal bellen per seconde/minuut gemakkelijk instellen.

Omdat onze reactor is voorzien van een neutralisatie buis waarin de pH omhoog wordt gebracht voordat het in uw aquarium of sump loopt, kan de pH in de reactor buis lager worden ingesteld zonder dat uw aquarium water te zuur wordt. Dit heeft als voordeel dat de reactor vulling beter oplost in de reactor buis. Het rendement is hierdoor hoger dan bij een reactor zonder neutralisatie buis. Beide buizen zijn standaard voorzien van ontluchting.

 

Standaard voorzien van een aansluiting voor de pH elektrode.

De reactor kan door de muurplaat met enkel 2 ophangpunten worden opgehangen. De reactor kan zowel intern als extern worden gebruikt.

 

De beugels waarmee de reactor is verbonden met de muurplaat zijn eenvoudig open te krijgen, waardoor het  verwijderen van de reactor een simpele handeling wordt.

 

Afschuimers.
Voorfilters.
CO2 reactors.
Biologische filters .
Kalkreactor.
contact.