Algemene handels- en verkoop voorwaarden  -  disclaimer

Vivaria Tech is een bedrijf dat zich bezig houdt met het ontwikkelen, produceren en verkopen van water behandeling's- en filter apparaten die de water kwaliteit in uw aquarium of terrarium verbeteren en op peil houden. Verder kunt u in onze webshop ook tal van andere artikelen vinden voor uw aquarium of terrarium.

 

Omdat de verkoop rechtstreeks via internet gaat en alles in eigen beheer, kunnen wij onze producten in vergelijking met andere fabrikanten tegen scherpe prijzen aanbieden. Kijkt u maar eens in de aquarium speciaalzaken of op internet en u zult ontdekken dat onze producten zeer aantrekkelijk zijn geprijsd.

 

Een ander voordeel voor u als klant, is het feit dat wij flexibel zijn met onze productie van apparaten. Wanneer onze standaard producten niet voldoen aan uw eisen omdat de maten bijvoorbeeld te veel afwijken, zijn wij perfect in staat om maatwerk te maken. In principe kunnen al onze producten in iedere willekeurige afmeting worden gemaakt.

 

Alle apparaten die bij ons worden gemaakt, worden voordat ze worden verzonden, getest op een goede werking.  Artikelen worden pas vrij gegeven voor levering na goedkeuring. Zo hebt u dus altijd de zekerheid van een goed werkend apparaat. Daarnaast hebt u op onze apparaten uiteraard garantie, zodat u bij eventuele problemen verzekerd bent van een vlotte afhandeling van de klachten.

 

Wanneer u na het bekijken van onze producten op deze site nog vragen of eventuele opmerkingen hebt, dan kunt u deze sturen naar info@vivariatech.nl  Wij zullen dan zo spoedig mogelijk reageren.

Afschuimers.
Voorfilters.
CO2 reactors.
Biologische filters .
Kalkreactor KR 1.0.
contact.