Algemene handels- en verkoop voorwaarden  -  disclaimer

biofilter 500

Type: Biofilter 500

Technische informatie:

glas 5mm dik

afmeting: 500x300x300mm (LXBXH)

aantal filter vakken: 5 stuks, 1 vak t.b.v. het aanbrengen van de verwarming, 1 vak voor het aanbrengen van filter materiaal, 2 vakken voor het aanbrengen van het biologische filter materiaal, 1 vak t.b.v. het plaatsen van de opvoer pomp.

 

Wanneer u kiest voor de optie om het filter te voorzien van een tank doorvoer, dan kunt u de pomp buiten het filter plaatsen en kunt u het laatste filter vak voorzien van filter materiaal. Zodoende vergroot u het filter vermogen van het biologische filter.              

Prijs €149 (zonder tankdoorvoer)

Optie: (filter v.v. Tankdoorvoer) €165

Alle prijzen op deze pagina zijn inclusief btw, maar exclusief verzendkosten.

biofilter800

Type: Biofilter 800

Technische informatie:

glas 5mm dik

afmeting: 800x300x300mm (LXBXH)

aantal filter vakken: 6 stuks, 1 vak t.b.v. het aanbrengen van de verwarming, 1 vak voor het aanbrengen van filter materiaal, 3 vakken voor het aanbrengen van het biologische filter materiaal, 1 vak t.b.v. het plaatsen van de opvoer pomp.

 

Wanneer u kiest voor de optie om het filter te voorzien van een tank doorvoer, dan kunt u de pomp buiten het filter plaatsen en kunt u het laatste filter vak voorzien van filter materiaal. Zodoende vergroot u het filter vermogen van het biologische filter. (afbeelding is het biofilter 500. Het principe is hetzelfde, maar dan 1 vak extra)           

Prijs €187(zonder tankdoorvoer)

Optie: (filter v.v. Tankdoorvoer) €203

biofilter 1000

Type: Biofilter 1000

Technische informatie:

glas 5mm dik

afmeting: 1000x300x300mm (LXBXH)

aantal filter vakken: 8 stuks, 1 vak t.b.v. het aanbrengen van de verwarming, 1 vak voor het aanbrengen van filter materiaal, 5 vakken voor het aanbrengen van het biologische filter materiaal, 1 vak t.b.v. het plaatsen van de opvoer pomp.

 

Wanneer u kiest voor de optie om het filter te voorzien van een tank doorvoer, dan kunt u de pomp buiten het filter plaatsen en kunt u het laatste filter vak voorzien van filter materiaal. Zodoende vergroot u het filter vermogen van het biologische filter. (afbeelding is het biofilter 500. Het principe is hetzelfde, maar dan 3 vakken extra)                

Prijs €239 (zonder tankdoorvoer)

Optie: (filter v.v. Tankdoorvoer) €255

Het nieuwe glas voor onze biologische filters wordt keurig op maat gesneden en de scherpe kanten worden netjes verwijderd.

 

Als u meer informatie en foto’s over een filter wilt zien, klik dan op de foto en u komt op de informatie pagina.

Afschuimers.
Voorfilters.
CO2 reactors.
Kalkreactor.
Kalkreactor KR 1.0.
contact.