Vivaria Tech SK 1.0

Eiwitafschuimers

 | 

Vivaria Tech


Vivaria Tech SK 1.0


voor aquaria tot 600 Liter

Artikelcode: VT100199Vivaria Tech SK 1.0
Vivaria Tech eiwitafschuimer SK 1.0

Een afschuimer voor bakken tot 600 Liter.

Kenmerken:

Voorzien van een Aquabee 2000/1 (33 Watt) pomp welke voorzien is van een venturie en een speciaal naaldrad. Deze pomp is in staat om 2000 Liter per uur aan water en lucht te verpompen. De pomp is eenvoudig af te koppelen zonder de afschuimer te demonteren, wanneer deze bijvoorbeeld moet worden ontkalkt. 
Voorzien van luchtdemper op luchtaanvoer. 
Regelbare invoer van water en lucht, zodat er voor iedere situatie een ideale instelling kan worden bereikt.


Technische specificaties:

bodemplaat 180x330mm.
totale hoogte 630mm (incl. de 30mm nodig om de beker te verwijderen).
doorsnede buis Ø125mm
doorsnede uitloop Ø 32mm
Waterhoogte in de sump: ideaal is een hoogte tussen de 20 en 25 cm. De afschuimer werkt echter ook bij andere waterhoogten.

De Vivaria Tech afschuimer 1.0 staat garant voor jarenlang probleemloos gebruik en is gemaakt van topkwaliteit materialen. De afschuimer is solide en stevig gebouwd en is gemakkelijk in onderhoud. De afschuimer wordt volledig met de hand gemaakt.

Wanneer u een afschuimer zoekt, en u kunt niet de juiste afschuimer vinden voor uw aquarium, dan is Vivaria Tech de juiste partij voor u. Wij maken afschuimers, kalkreactors, CO2 reactors, wervelbedfilters e.d. op bestelling en naar uw specifieke wensen en eisen. Neem contact met ons op en wij kunnen in overleg met u bepalen wat er mogelijk is.

Voor meer informatie over de Vivaria Tech afschuimer SK 1.0  klik hier

Euro 429.88

Aantal