Sicce Nano Voyager 1000 - 2,8 Watt - 1000L / uur

Stromingspompen

 | 

Sicce

<< Vorige - Volgende >>


Sicce Nano Voyager 1000 - 2,8 Watt - 1000L / uur


kleine stromingspomp voor Nanobakjes

Artikelcode: SCVOGN001Sicce Nano Voyager 1000 -  2,8 Watt - 1000L / uur
DE KLEINSTE STROMINGSPOMP VOOR ZOUT EN ZOET WATER AQUARIUMS 

Uiterst compact met slechts 6,5 cm totale lengte! Laag energieverbruik: 
VOYAGER NANO 1.000 l/h 2,8 Watt
VOYAGER NANO 2.000 l/h 3 Watt 

Uitgerust met een automatisch reinigende en gesmeerde rotor. Inclusief trilling absorberende magneet houder voor Aquarium Glas tot 12 mm. Ontwikkeld om een stille werking te koppelen aan een lange duurzaamheid, deze pompen zijn buitengewoon compact, maar compleet met alle kenmerken van de SICCE Technology: een beschermend rooster met fijne groeven verleent de bescherming voor de kleinste vissen, koralen en zeesterren. 

VOYAGER pompen zijn uitgerust met een Self-Cleaning System, dit systeem is aanwezig in alle SICCE nieuwste generatie pompen: het water komt gedwongen de rotor kamer binnen om de rotor schoon te houden en te smeren, het vermijd ook eventueel aanwezige luchtbellen die tijdens het gebruik lawaai kunnen veroorzaken, dit systeem zorgt voor een continue werking en minder onderhoud aan de pompen. 

SICCE Self-Cleaning System zorgt ook voor een koele werking van de motor en verlaagt de warmteoverdracht in het water van het aquarium.De magneet houder, maakt een gemakkelijke rotatie van de pomp (360 °) mogelijk en is inclusief SICCE Vibration Absorbing System, dit systeem is uitgerust met speciale rubbers die de trillingen tegen het Aquarium glas wegnemen. Afmetingen: Compact met hoge prestaties! Afmeting van de pomp in het water 65x40x50 mm - 
Euro 25.00

Aantal   Andere kopers van dit artikel kochten ook: