Seachem Reef Builder 300gram

<< Vorige


Seachem Reef Builder 300gram


verpakking 300 gram

Artikelcode: SM2012366Seachem Reef Builder 300gram
Reef Builder ™ verhoogt de Kh zonder directe beinvloeding van de pH. Bij langdurig gebruik zal de pH op 8.3  stabiliseren. 
Calcium en carbonaten zijn essentieel voor de koralen om te kunnen groeien. Wanneer een van beide niet of onvoldoende aanwezig is, zal de groei van koralen afnemen, gevolgd door een snelle afname van de gezondheid. Wordt Reef Builder™ gebruikt zoals is aangegeven, dan zullen calcium, magnesium, of strontium niet verminderen welke normaal voorkomt door neerslag bij het verhogen van de Kh. Reef Builder™ en Reef Buffer™ mogen gezamenlijk gebruikt worden. Gebruik Reef Builder™ om de Kh te verhogen zonder de pH aan te tasten. Gebruik Reef Buffer™ om de Kh en de Ph te verhogen. 

Dosering beginner: Gebruik 1 afgestreken theelepel per 150 liter, 2 keer per week. Eerst oplossen in minstens 1 kop zoetwater. Controleer de dKH elke 2 weken en pas de dosering en/of frequentie aan.
 
Gevorderd: Controleer de Kh, volg dan het dosering regime zoals boven staat beschreven tot een Kh van 4-5 meg/l is behaald. Elke dosis zal de Kh verhogen met ongeveer 0,25 meg/l. Hoeveelheid of de frequentie van de dosering mag worden aangepast, maar verhoog niet meer dan 1 meg/l per dag. Daarna, doseer de hoeveelheid die nodig is om de Kh te behouden.
Euro 11.35

Aantal