Reef Colors B 500ml

<< Vorige - Volgende >>


Reef Colors B 500ml


inhoud 500 ml.

Artikelcode: RED-22253Reef Colors B 500ml
Onderzoek heeft vastgesteld dat er 31 kleine en sporenelementen die, naast de basis elementen, in het skelet van koraal en het zachte weefsel aanwezig zijn. Reef  Colors verdeelt deze elementen in vier groepen. (Reef Colors A, B, C & D), elk met zijn eigen biologische functie. 

De Reef Colors toevoegingen bieden de sporenelementen welke opgenomen worden door het koraal skelet en de weke delen en zijn essentieel voor SPS koralen om hun natuurlijke kleuren weer te geven.

Reef Colors B: Een complex van Kalium en Borium. Kalium heeft een essentiële rol in het transport van koraal voedingsstoffen in de weke delen met inbegrip van de voedingsstoffen die door de zoöxanthellen worden verstrekt.

Kalium en Borium hebben effect op de alkaliteit in het zachte koraal weefsel en spelen een rol in de vorming van aragoniet in het koraal skelet. Kalium is gerelateerd aan de rode chromoproteins.

Gebruik: In een optimaal groeiend rif aquarium wordt aanbevolen om het Kalium (K) gehalte tussen de 380 ppm en 410 ppm te houden.
1 ml per 100 ml verhoogt het Kalium gehalte met 1,75 ppm.

Voor meer informatie kijk ook op www.redseafish.com 
Euro 15.25

Aantal   Andere kopers van dit artikel kochten ook: