Zoutwater webwinkel Vivaria Tech

WelkomIn deze webwinkel vindt u vele artikelen voor uw zeeaquarium.

Vivaria Tech heeft naast een ruim assortiment artikelen van bekende fabrikanten, ook een aantal artikelen van eigen fabrikaat. We hebben onder andere een voorfilter, CO2 reactors, een kalkreactor en biologische filters in ons assortiment.

Wanneer u specifiek iets zoekt, kunt u ook gebruik maken van de zoekfunctie. Hier kunt u zoeken op merknaam, trefwoord etc.

Vivaria Tech artikelen worden gemaakt van topkwaliteit materialen die de waterkwaliteit van uw aquarium niet nadelig zullen beïnvloeden. Vivaria Tech apparaten staan garant voor jarenlang probleemloos gebruik.

Wij bieden u een goede service en scherpe prijzen. 

Voor meer informatie kunt u ook terecht op  www.vivariatech.nl 


U kunt hieronder ook klikken op één van de andere webwinkels van Vivaria Tech!


dkdfdkfgdkfg                             

Beste zee aquarianen,

We hebben nu de nieuwste pompen van jecod in het assortiment opgenomen. 

De DCP-serie is de nieuwste serie van Jecod, als opvolger van de DCT-serie. Deze DCP pompen zijn nog stiller, zuiniger en zien er strak uit. Daarnaast zijn ze ook vele malen nauwkeuriger in te stellen door de vele controleerbare etappes. De nieuwe digitale controller heeft snelheidsregelinstellingen van 30% - 100% in stappen van 1%. Ook nieuw is de SINE wave-technologie dat zorgt voor een ultra stille werking. Bovendien zorgt IC Elektronische detectie voor een automatische uitschakeling bij geen watertoevoer. En de pompen zijn voorzien van een slijtvaste keramische as. Hierdoor wordt de levensduur van de pomp aanzienlijk verlengd.

De pompen zijn te krijgen in de volgende uitvoeringen: DCP 4000, DCP6500, DCP8000, DCP10000, DCP18000Ook hebben wij de nieuwste DC runners van  Aqua medic in het assortiment opgenomen. Deze zijn er in 5 uitvoeringen te krijgen. De 1.1, 2.1, 3.1, 5.1 em de 9.1

Voor gebruik als circulatie of opvoer pomp in zout of zoetwater aquaria. Incl. controller voor het aanpassen van de wateruitgang. 0-10 V-aansluiting voor externe besturing. Robuust pomphuis en een energiebesparende D / C motor 24 Volt, hoog rendement. Gepolijste keramische as en lagers voor stille werking en laag onderhoud. Gebruik van droog- en natopstelling is mogelijk.

    
Klik hier voor meer Jecod informatie.                Klik hier voor meer Aqua Medic informatie.

Volg ons ook op:

               

                                                 

info@vivariatech.nl - De Tolve 35 - 9084 BG Goutum - Tel. 06-48593507- K.v.K. Leeuwarden 01140271 - BTW nr. NL110336240B01