NP reducing BioPellets All in One 250ml

<< Vorige - Volgende >>


NP reducing BioPellets All in One 250ml


voor nitraat en fosfaat afbraak

Artikelcode: NPA250NP reducing BioPellets All in One 250ml
All in One Biopellets (Patent Pending),kan worden gebruikt om efficiënter stikstof (5 x) en fosfaten (10 x-20 x) te verwijderen zonder het gebruik van aparte fosfaat verwijderaars.

De positieve effecten van NP-reducerende BioPellets op de waterkwaliteit in het aquarium zijn gebaseerd op het beginsel van immobilisatie. Afval producten uit het water, vooral nitraat en fosfaat, worden omgezet in bacteriën. Dit houdt het aquarium water schoon. De nieuwe formule Alles-In-één Biopellets zijn samengesteld uit zuivere verbindingen, om de veiligheid bij het gebruik van bio pellets in aqauria met gevoelige en kostbare dieren zoals koralen, ongewervelden, vissen enz.te garanderen
De pellets bevorderen aërobe groei van bacteriën die gelijktijdig nitraat en fosfaat  verbruiken. De bacteriën benutten de koolstof uit de Alles-In-één Biopellets, om stikstof en fosfor afkomstig uit het water als nitraat en fosfaat te verbruiken
Deze omzetting van organische BioPellets (samen met anorganische stikstof en fosfor) in microbiële biomassa heet immobilisatie. In tegenstelling tot onze "oude" Biopellets, hebben wij geconstateerd dat de Alles-In-één Biopellets het beste werken met zeer hoge water doorstroom.
Bijvoorbeeld: een 700 liter aquarium met een wervelbedfilter van 2 liter met daarin Alles-In-één Biopellets vereist al een minimale doorstroom van 2000-3000 l/h. Daarbij in aanmerking genomen, dat dit specifieke aquarium  ongeveer 50 vissen bevat en na 10 maanden van testen zowel nitraten en fosfaten  niet meetbaar waren met standaard nitraat en fosfaat testkits.
Het overschot van bacteriën zal worden verbruikt door lagere dieren zoals sponzen en koralen, of door een eiwitafschuimer afgeschuimd. 

De Alles-In-één Biopellets hebben gemiddeld 1-4 weken nodig om voldoende bacteriën te huisvesten die nitraat en fosfaat niveaus te laten dalen. Nog belangrijker is, geef uw aquarium inwoners de gelegenheid om te wennen aan    hun nieuwe omgeving door het langzaam verhogen van het niveau van de BioPellets over een periode van enkele weken. Toevoegen extra pellets elke 3-6 maanden afhankelijk van Biopellet consumptie en niveaus van NO3 en PO4.

Euro 21.00

Aantal