Hydor calcium reactor CR1400

<< Vorige - Volgende >>


Hydor calcium reactor CR1400


De reactor van Hydor is geschikt voor de meeste CO2 systemen die in de handel verkrijgbaar zijn.

Artikelcode: 2011752Hydor calcium reactor CR1400
De PERFORMER CALCIUM REACTOR van Hydor, die elegant en handig in gebruik is, onderscheidt zich door de uitstekende prestaties in combinatie met het zeer lage energiegebruik.
De calciumreactor van Hydor die ontwikkeld is om aan de eisen van de meest veeleisende aquariumliefhebbers te voldoen is gemaakt van materialen van eersteklas kwaliteit en garandeert op die manier een eenvoudig en tegelijkertijd professioneel gebruik. Dankzij de toegepaste technologie is de PERFORMER CR in staat om hoge calciumconcentraties te produceren die ideaal zijn voor het kweken van koralen en biedt een grote gebruiksvrijheid. De reactor van Hydor is namelijk geschikt voor de meeste CO2 systemen die in de handel verkrijgbaar zijn, kan zowel in als buiten de bak geplaatst worden en kan met de gewenste kalkmaterialen gevuld worden. 
Uitstekende resultaten tegen een minimum aan kosten: de PERFORMER CR, in de 3 leverbare modellen (voor aquaria van 750 tot 2600 l) garandeert optimalisering van de pH en KH niveaus en beperkt het lawaai en het verbruik tot het minimum.
Euro 557.50

Aantal   Andere kopers van dit artikel kochten ook: