Flora Mate dimmer voor T5, T8 en PL verlichting

Volgende >>


Flora Mate dimmer voor T5, T8 en PL verlichting


4 kanalen die afzonderlijk zijn te bedienen mbv dimbare evsa's

Artikelcode: 2011180Flora Mate dimmer voor T5, T8 en PL verlichting
De flora-mate lichtdimmer kan worden gebruikt om een fraaie, op natuurlijke wijze verlopende, zonsopkomst en zonsondergang te realiseren.
Maar ook een middagpiek of een lichtpauze behoort tot de mogelijkheden. Volledige controle over de verlichting, dat is wat de flora-mate lichtdimmer u kan bieden. Zowel de biotoop specialist, als ook de aquarium planten liefhebber, zal de flora-mate dimmer met veel succes kunnen toepassen.
Het verloop van de lichtsterkte kan helemaal vrij geprogrammeerd worden. De dimmer heeft 4 kanalen, en die zijn volkomen onafhankelijk van elkaar. Hiermee zijn allerlei fraaie effecten te realiseren. Met name wanneer verschillend gekleurde lampen worden gebruikt. Bijvoorbeeld warm-wit, daglicht en fris-wit. De verlichting, en daarmee de sfeer van het aquarium, kan gedurende de dag langzaam veranderen, waardoor uw aquarium nog meer tot leven komt.

De flora-mate licht dimmer is een bescheiden apparaatje. Hij neemt genoegen met een plekje in het kastje onder uw aquarium. Hij hoeft niet in het zicht te hangen, en eenmaal geinstalleerd en geprogrammeerd, hebt u er geen omkijken meer naar.
De dimmer heeft een USB interface waarmee hij op een PC kan worden aangesloten. Via de PC kan het dimprogramma samengesteld worden en in de dimmer geladen. Geen lastig gedoe met kleine knopjes, en geen nutteloos LCD schermpje, dat toch niet te zien is als de dimmer in het aquariumkastje hangt. De flora-mate dimmer programmeert u comfortabel, van achter uw PC. En als hij geprogrammeerd is, koppelt u de PC los, en gaat de dimmer het lichtprogramma automatisch en zelfstandig elke dag trouw afwerken.
momenteel niet leverbaar!

Aantal