Easy Life Halt Parasites 200ml

<< Vorige - Volgende >>


Easy Life Halt Parasites 200ml


200 ml

Artikelcode: 2011985Easy Life Halt Parasites 200ml
HALT PARASITES

Werkzaam tegen witte stip in zeewater :
Easy Life Halt Parasites is bijzonder werkzaam tegen zeewaterstip (Cryptocaryon irritans) en koraalvisziekte (Oodinium ocellatum) in zeewateraquaria.

DOSERING & GEBRUIK
Gebruiksaanwijzing: Schudden voor gebruik!
UV-lamp en ozonisator uitzetten. Actief kool en eventueel andere aanwezige adsorberende materialen verwijderen uit het filter. De eiwitafschuimer en beluchting moeten tijdens de behandeling aan blijven.
Doseeradvies:
Op dag 1, 4, 7, 10 en 13 circa 30 druppels per 100 liter water toevoegen. Bij ernstige gevallen de eerste dosering (op dag 1) verdubbelen. 20 druppels = 1 ml. 
Absoluut veilig voor lagere dieren en het biologisch filter. Bevat geen koper. Geen andere produkten tijdens de behandeling aanwenden! Na afloop van de behandeling het water verversen. Het aquarium kan daarna met een dubbele dosering Easy-Life Vloeibaar Filtermedium behandeld worden om de produktresten te verwijderen. De waterkwaliteit wordt hierdoor sterk verbeterd en de vissen herstellen bijzonder snel.
Bewaaradvies
De fles met bijsluiter in de originele verpakking in het donker bij kamertemperatuur bewaren. Buiten bereik van kinderen en huisdieren houden. Niet gebruiken bij dieren, die voor consumptie bestemd zijn.

PRODUKT MATEN 
Easy-Life Halt Parasites is te verkrijgen in 100ml (behandelt tot 1200 liter water) en 200ml (behandelt tot 2400 liter water) flessen. 
Euro 15.51

Aantal