Dual In-line TDS delux meter

<< Vorige


Dual In-line TDS delux meter


voor extra controle van het osmoseapparaat

Artikelcode: OA2012011Dual In-line TDS delux meter
De Dual In-line TDS meter Delux is een onmisbaar hulpmiddel voor een betere controle over uw water. Dit is een luxe versie van de standaard Dual In-line TDS meter. Dit model heeft een sterkere waterafstotende behuizing. Kalibreren kan individueel of voor beide meetpunten tegelijk worden gedaan. Hij heeft langere snoeren en een extra groot en makkelijk leesbaar LCD display.

De meter is voorzien van 2 elektroden voor het meten van de hoeveelheid opgeloste stoffen in het water voor en na het osmoseapparaat. De meetpunten worden aangebracht in de osmoseslangen welke het water aan- en afvoeren. De meter wordt na 10 minuten niet gebruikt te zijn automatisch uitgeschakeld om de levensduur van de batterijen optimaal te benutten. Voor een eenvoudige aansluiting van de osmoseslangen zijn de aansluitpunten voorzien van Quick-Connect fittingen. 

Deze meter is een zeer handig instrument om de prestatie van uw osmosetoestel te volgen en zo te kunnen bepalen of het membraan nog voldoende functioneert. Ook in het geval men na het osmosetoestel een demineralisatie of silicaatfilter heeft geplaatst kunt u doormiddel van deze meter bepalen of deze filters aan vervanging toe zijn.

Bereik: 0-9990 ppm
Resolutie: 1 ppm (van 0 - 999 ppm) daarboven 10 ppm
Nauwkeurigheid: ±2% 
Snoer lengte: 116 cm (inclusief sensor) Batterij: 2 x AA (inclusief) 
Levensduur batterijen: +/- 12 – 18 maanden. 
Afmeting: 11,6 x 6,8 x 1,8 cm
Gewicht: 201,3 gram 

Euro 49.95

Aantal