Seachem PhosGuard 2000 ml

<< Vorige - Volgende >>


Seachem PhosGuard 2000 ml


fosfaat verwijderaar

Artikelcode: 2011315Seachem PhosGuard 2000 ml
PhosGuard™ heeft een grote capaciteit en is een efficiënt filtratie product voor het verwijderen van fosfaten en silicaten uit zeewater of zoetwater aquariums. In tegenstelling tot concurrerende producten, is PhosGuard™  een sferisch parelvormig voor optimale waterdoorstroming en heeft een uitzonderlijk poreusheid wat de capaciteit verhoogd.
 250ml PhosGuard™ heeft een werkende capaciteit om 20 tot 60 mg/L fosfaten uit 400 liter water te verwijderen met een gelijkende impact op silicaten. Het mag constant gebruikt worden of met tussenposen, en zal geen verwijderde fosfaten gaan afgeven aan het water wanneer het materiaal is verzadigd. PhosGuard™ zal leiden tot een vermindering van algen en zal koraal groei bevorderen. Elke liter behandelt tot 1200 liter water. 
Voor het beste resultaat moet u PhosGuard™ plaatsen op een plek waar het een maximale doorstroomsnelheid krijgt. Het kan gebruikt worden in een potfilter, chemisch filtermodule, filterbox of de snelle doorstroom plaatsen van een druppelfilter. In sommige situaties kan het nodig zijn om het in een filterzak te gebruiken. Gebruik 250 ml  voor iedere 300 liter water.
Test het aquarium water na 4 dagen filtering met PhosGuard™ op fosfaten of silicaten. Als de concentratie van de stof die u probeert te verminderen niet gezakt is tot ongeveer 0,02 mg/l, vervang dan de PhosGuard. Is de waarde wel gezakt,  laat de PhosGuard™ dan zitten totdat de concentratie weer begint te stijgen. Zolang de concentraties onder controle blijven is het product niet uitgeput. Elke 250 ml PhosGuard™ behandelt meer dan 300 liter water, afhankelijk van de huidige fosfaat/silicaat concentraties en de huidige biologische massa. Overbehandeling is niet aan te raden. PhosGuard™ is geen uitwisseling hars, Het geeft niets aan het water af. Het laat geen fosfaten of silicaten los aan het water en kan worden verwijderd, gedroogd en opnieuw worden gebruikt totdat het uitgeput is. Constant gebruik van kleine hoeveelheden is beter dan zo nu en dan grote hoeveelheden. 
LET OP ! Kan warmte genereren bij eerste contact met water. Van tevoren nat maken door een dubbele volume zoetwater toe te voegen (b.v. 250ml product in 500ml water). 
Euro 51.00

Aantal